Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram. Під час війни він також активно підтримує земляків та бійців.

У вересні 2017 року Віталій Козловський розлучився зі своєю нареченою Раміною Есхакзай. Через деякий час вони зізналися, що їхні стосунки були піар-акцією, у якій кожен переслідував власні інтереси. Проте артист вирішив остаточно заплутати українців, розповівши в інтерв'ю Славі Дьоміну, що їхній роман був правдою.

Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/

"Хочу поставити крапку з цією людиною, щоб ми не асоціювалися один з одним. Для неї це біль, вона хоче бути незалежною. Ні, це не був піар", - заявив Козловський.

Також Дьомін поставив йому незручне питання про те, чи були коли-небудь зради у його відносинах, на що він відповів "так", причому з обох боків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зраджували і я зраджував. У мене є великий досвід, але у відносинах люди повинні довіряти один одному, говорити, не боятися. Коли закрадається ця кон**на брехня, яку я ненавиджу всією душею, тоді все псується і є ймовірність, що люди погано розійдуться", - поділився він.

Козловський навіть не міг згадати, коли він востаннє зраджував, настільки давно це було, але йому точно було до 30 років.

Нагадаємо, MamaRika зніяковіла, коли сіла попою на коліна до Козловського: "Він підв'яли трохи"

Раніше ми писали про те, що блогерка Раміна Есхакзай розлучилася з бойфрендом: відразу пояснила, чи чекати брудну білизну

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Козловський влаштував рух із Юрієм Ткачом з "Квартал 95", чарками та двома українками: "Ми засмагаємо"