Російська пропутінська співачка та провідна Ольга Бузова, яка активно підтримує війну проти України, була помічена в одному з елітних готелів Швейцарії. Її впізнали перехожі та спробували поспілкуватися, але та боягузливо втекла. Відповідний ролик поширився у мережі.

Ольга Бузова підтримує політику Кремля та повномасштабну війну проти українського народу. Водночас путіністка, як і інші російські "патріоти", воліє відпочивати не у "великій і могутній", а за кордоном.

Ольга Бузова. Фото: Instagram
Ольга Бузова. Фото: Instagram
Ольга Бузова. Фото: Instagram

Так, Ольгу Бузову помітили в одному з елітних готелів Цюріха. Вона стояла на ресепшені та щось обговорювала зі співробітником готелю. Перехожі вирішили підійти до російської зірки та дізнатися, як їй відпочивається, доки в Україні гинуть безневинні діти.

Ольга Бузова. Фото: скрін youtube
Ольга Бузова. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Нехай розповість, як вона підтримує війну чи тобі, Бузова, показати кадри вбитих дітей та розбитих міст?", - звернулися до неї перехожі.

Ольга Бузова не сказала жодного слова і одразу кинулася до ліфта. Через кілька секунд її й слід застудив.

"Вона просто боягузливо втекла в ліфт і все. Вона ніяк не відреагувала", - наголосив автор відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ми в стані встання з колін": Нагієв забув слово "війна", висміюючи пропаганду.

Також наш портал інформував, колишній друг Зеленського Галустян "по-тихому" відмовляється від РФ, отримавши інше громадянство.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як "путін" примудряється стежити за ним у Європі: "Не підходьте".