Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 820 тисяч людей.

Оля Цибульська вперше показала чоловіка публіці минулого року, і зараз він періодично з'являється у її соцмережі. Більш того, артистка долучає коханого до зйомок гумористичних відео, які люблять її численні фанати.

Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko
Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko

Цього разу Цибульська зізналася, що знущається з чоловіка Сергія, але в жартівливій формі, звичайно ж. Співачка нагадала шанувальникам, як виглядає жест про допомогу, який дозволяє людям подати знак про те, що вони перебувають у небезпеці. У цей час на відео Сергій стояв за її спиною і якраз сигналізував про це, мовляв, його дружина тероризує.

Після Цибульська наочно показала, через що "страждає" її коханий і врізала сумкою по тілу, щоб він "не балакав зайвого".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Запам'ятайте, цей знак у всьому світі означає домашнє насильство", - сказала Оля на відео.

Шанувальники відзначили, який позитив дарує зірка, а також відпустили пару жартів у відповідь.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, "Звичайно, г*вно...": Оля Цибульська просто вирішила нагадати, що таке росія, у стилі Тіни Канделакі

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська показала, чому не варто позбавлятися другого підборіддя: "Якщо самотньо..."

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська розповіла, як виявилася п'яною у погребі з чоловіком: "Я завжди сплю від алкоголю"