З перших днів війни співак Макс Барських робить усе, щоб підтримати українців та допомогти рідній країні.

Він займається волонтерством, записав зворушливу пісню про Україну та навіть узяв до рук зброю, щоб захищати рідну землю. В інтерв'ю для американського видання Rolling Stone Макс Барських зізнався, що він вірить у перемогу України. Все через те, що українці є дуже волелюбною нацією, яка ніколи не погодиться "бути рабами".

Макс Барських, кадр із кліпу "Римую"
Макс Барських, кадр із кліпу "Римую"

Макс Барських переконаний, що Україна чинитиме опір російським окупантам стільки, скільки це потрібно для нашої перемоги над загарбниками.

Як би важко не було, українці ніколи не здадуться, адже вони чітко розуміють, що борються за свою свободу незалежність та рідну країну. Ось тому вони не відступлять.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Українці ніколи б не погодилися бути рабами. Я вірив, що ми будемо чинити опір. Ми думали, що боротися з ними буде важко, але потім ми бачимо, що продовжуємо знищувати їхню військову техніку. Тому я вірю, знаю точно, що Україна переможе!",- Макс Барських в інтерв'ю американським журналістам.

Макс Барських, скрін з instagram
Макс Барських, скрін з instagram

Нагадаємо, що Макс Барських вразився від мерзенної брехні: "До вас нічого не літає". Артист неодноразово критикував вітчизняних та російських зірок шоу-бізнесу, які так чи інакше підтримали агресію кремля проти мирних жителів України.

Раніше ми повідомляли, що Макс Барських показав, як дбайлива мама "влетіла" до нього додому з моралі: "Коли суперстар, але залишаєшся хлопчиком".

Також ми повідомляли, що Макс Барських розповів про найганебнішу армію: "Цим усе сказано!".