Знаменита українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко розповіла, як її саму та її цінності змінила війна.

Про це знаменитість розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

Зірка зізналася, що давно захоплювалася всякою езотерикою, дослідженнями "високих вібрацій" та всім подібним. Тому коли в Україну прийшла війна, вона почала ставити собі питання для чого українцям це все.

"Ми всі чули що розвиток завжди йде через кризу, але чому через таку? Особисто для мене ця війна загострила мої цінності: безмежна любов до України, до своєї роботи, розуміння НАСІЛЬКИ ми були щасливі і не помічали цього, розуміння того , як я ціную свого чоловіка, і що речі – це лише речі, що жодні гроші не порівнюються із людяністю та щирістю" , - зазначила Наталія Денисенко.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик, фото Новий канал
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик, фото Новий канал

Актриса також додала, що війна показала їй, наскільки українці сильна нація і нікому не віддасть своєї землі, культури та майбутнього. Денисенко впевнена, що життя це скарб, який треба проживати та бути вдячним за кожне добре слово за щоранку та всі щасливі моменти.

"Ось для чого, напевно.... Щоб це все так міцно карбувалося нам у голови, у серця, передалося генетично нашим нащадкам і ніколи не повторилося!!!! Тому що ми спокійно собі жили весь цей час, я знімалася з рус.актерами, говорила мовою окупанта, ми були байдужі. Це так боляче, господи, але тепер ми знаємо ДЛЯ ЧОГО!!!!" - Підсумувала вона.

Наталка Денисенко, фото з instagram
Наталка Денисенко, фото з instagram

Нагадаємо, що колега Ксенії Мішиної Наталка Денисенко розповіла, хто в Україні не знає про війну: "Цей урок буде засвоєний нами".

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" зізналася, що знала про війну заздалегідь: "Ми просто всі втечемо в іншу країну".