Переможниця шоу "Танці зі зірками-2018" Ілона Гвоздьова розповіла про ситуацію, яка трапилася з нею та її сином в Італії, куди вони на якийсь час переїхали після широкомасштабного вторгнення росії в Україну.

Про це вона написала на особистій сторінці у соцмережі Інстаграм. За словами танцівниці у її дитини трапився жахливий напад плачу після якого дитина почала задихатися власною слиною. Хореграфиня надала дитині першу допомогу, проте вночі все повторилося.

Ілона Гвоздєва з сином, кадр з відео
Ілона Гвоздєва з сином, кадр з відео

"О 1:00 ночі ми з Джанфранко (власник будинку, де ми проживаємо) швидко зреагував на моє прохання і ми поїхали на пошуки педіатрії. Ми живемо в містечку #angvillara і тут дитяча лікарня працює тільки вдень і лише один раз на тиждень по четвергах з 8:00-13:00, тож спочатку поїхали до Браччано – там лікарі нас не прийняли бо немає відділення дитячого 🥵, і лише о 2:00 ночі після рекомендації лікарів, нас направили до Bambino Gesu в інше невелике містечко, яке знаходиться майже за 40 км від нашого проживання 🥵." Ілона Гвоздьова

Пост Ілони Гвоздьової, instagram.com/ilonagvozdeva
Пост Ілони Гвоздьової, instagram.com/ilonagvozdeva

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Там, на щастя, мати з дитиною змогли ухвалити, перевіривши всі необхідні документи. Дитині, за словами Ілони Гвоздєвої, зробили тест на Covid, написали діагноз (ларингіт), призначили курс лікування, написали адреси інших лікарів за потреби, дали ліки у перший день лікування – і все це безкоштовно.

У зв'язку з цим Ілона Гвоздьова вирішила дати поради іншим мамам, які перебувають закордоном із дітьми. Крім того, як зізнається хореограф, італійські лікарні та лікарі приємно здивували своїм підходом, ставленням, станом приймальних кабінетів, нічним чергуванням та наданням допомоги.

"Краще заздалегідь відразу дізнатися всі найближчі відділення лікарень та лікарів та їх час роботи. Відразу зробити медичну страховку хоча б дітям. Про всяк випадок мати номери служб taxi. Перед виїздом до лікаря заздалегідь написати текст і перекласти його на мову країни, де знаходитесь, щоб максимально точно дати лікарю зрозуміти, що з вашою дитиною", - радить співачка. Ілона Гвоздьова

Нагадаємо, що Ілону Гвоздьову з "Танці зі зірками" дорікнули в любові до сина "напоказ": "Бачить мати максимум раз на місяць".

Раніше ми повідомляли, що Ілона Гвоздьова з "Танці зі зірками" розповіла про злочин Тані Денисової.