Співачка Тіна Кароль, після гучного скандалу навколо її кліпу на пісню "Honey & МЕД", випустила нову версію відео.

Нова версія кліпу вийшла суто українською мовою, тоді як минула версія пісні була англо-українською.

Тіна Кароль. Фото кадр з "Youtube"
Тіна Кароль. Фото кадр з "Youtube"

Відеоряд до кліпу був знятий на людяних вулицях Києва.

У кадрі Тіна Кароль позувала закутаною у білу ковдру.
Тіна пояснює що ковдра у кліпі є символом фортеці, у якій заховане її серце.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тіна Кароль. Фото кадр з "Youtube"
Тіна Кароль. Фото кадр з "Youtube"

В основу нового кліпу також лягли зворушливі кадри шанувальників Кароль, що вирішили підтримати співачку та організували своєрідний флешмоб й опублікували у своїх соцмережах відео та кавери під пісню "Мед".

"Для чого дійсно потрібна сміливість, так це для щирості. Я дякую всім, хто був небайдужий до долі пісні "Мед" і своєю щирою підтримкою подарував пісні друге життя, зробив можливим прем'єру кліпу "Мед" українською мовою", - прокоментувала Кароль.

"Іноді сміливість потрібна для щирості. Я дякую всім, хто був небайдужий до долі пісні "Мед", - коротко прокоментувала Тіна Кароль.

Тіна Кароль. Фото кадр з "Youtube"
Тіна Кароль. Фото кадр з "Youtube"

Нагадаємо, що оригінальний кліп "Honey & Мед", співачка видалила на наступний день після прем'єри після того, як дізналася, що до його створення причетні люди з російським паспортом.

Раніше портал Знай повідомляв, Тіна Кароль підготувала покійному чоловікові "подарунок" на небеса, але заради України його довелося позбутися.

Також наш портал інформував, що Тіна Кароль вирішила підняти моральний дух українців і запустила камеру в декольте: "Щоб світ побачив красу".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль крізь сльози пообіцяла боротися: "Ми будемо, обіцяємо".