Відомий український співак та колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес висміяв московського патріарха Кирила через його заяву під час проповіді в Архангельському соборі Кремля на Радоницю, дев'ятий день після Великодня.

Новиною із заявою патріарха Кирила Дантес поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.

патриарх Кирило та Володимир Путін \ кадр з відео
патриарх Кирило та Володимир Путін \ кадр з відео

Російський патріарх Кирило вирішив вигородити рф в повномасштабній війні, яку вона розв'язала в Україні 24 лютого 2022 року. Він заявив, що росія ні на кого не нападала за всю свою історію. При цьому він додав, що вони лише "захищають свої кордони".

"Ми ні з ким не хочемо воювати, росія ніколи ні на кого не нападала. Це дивно, коли велика та могутня країна ні на кого не нападала, вона лише захищала свої кордони", - зазначив патріарх Кирило.

Патріарх Кирило, скріншот з відео
Патріарх Кирило, скріншот з відео

Така заява російського священнослужителя дуже насмішила Володимира Дантеса. Артист не стримався і вирішив прокоментувати сказане московським патріархом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Забув додати: "Ось тобі хрест", - іронічно додав Володимир Дантес.

Скрін з instagram Володимира Дантеса
Скрін з instagram Володимира Дантеса

Нагадаємо, що щаслива Даша Кацуріна сказала Дантесу заповітне "так" у Парижі: "Я згодна, милий".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес підсунув путіну розгадку його поразки - у всьому винен Лукашенко: "Готується напад".

Також стало відомо, що Володимир Дантес виявився наодинці посеред нічного Києва, зовсім став.