Український гурт The Hardkiss потішив шанувальників новим кліпом на пісню Festival. Пісня англійською мовою була випущена напередодні Євробачення, яке цього року проходить від імені України.

Відеоряд до кліпу знімали у воєнному Києву. Дощова погода передає настрій столиці.

Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"
Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"

Гурт намагається донести до глядачів те, що столиця залишається нескореною і міцною, і попри війну живе та рухається далі.

У кінці кліпу з'являється видовищний феєрверк, який символічно показує як місто святкує перемогу України у цій жорстокій та несправедливій війні.

"Ми показуємо моє рідне місто, яке попри все продовжує жити. Жити та чекати найголовнішого свята — Перемоги", — каже артистка.

Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"
Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ця пісня про диво. Про магічні небесні сили, що перетворюють вибухи на феєрверки, кулі на дощ, а біль у пісні. Ми всі хочемо жити у світі без війни, без агресорів та окупантів. І відчувати цей світ, як великий позитивний фестиваль. Але, на жаль, це лише мрії, дуже далекі від реальності", — заявила фронтвумен гурту Юлія Саніна.

Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"
Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"

Дату виходу кліпу гурт обрав якраз напередодні Євробачення 2023, для того щоб нагадати всьому світу про війну в Україні.

Нагадаємо, що солістка The Hardkiss Юлія Саніна з сумом визнала, що нічого не змінюється: "Лють і ненависть - єдине".

Раніше ми повідомляли, що Юля Саніна з The Hardkiss згадала, яким переломним був 2014 рік для України та її життя: "Жах, розгубленість".
Також портал Знай.ua писав про те, що Юлія Саніна з The Hardkiss через війну здійснила свою мрію: "Перед очима – розстріляна шапочка"