У четвер, четвертого травня, українська співачка Настя Каменських святкувала свій 36-й день народження. Дівчина продовжує приймати вітання від близьких друзів та шанувальників.

На сторінці програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram одного разу вирішили розповісти про життєву філософію співачки.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

За дівчиною спостерігають мільйони людей. Щодня вони бачать, як дівчина розвивається, росте, досягає цілей, а головне, доводить, що всі мрії збуваються, головне старання.

Шанувальників цікавить як її творчість, а й її філософія, а вона в Насті Каменських досить проста - ми маємо любити себе. Бути сміливими та чесними, а всі проблеми – життєві уроки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також співачка вважає, що кожен має знайти своє місце у цьому житті, а стосунки неможливі без підтримки.

"Ідеальність людини - у її не ідеальності" , - було сказано у повідомленні.

Дівчина оцінила цю посаду, і залишила в коментарях емодзі червоного серця.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

2023 року Настя Каменських відзначила свій день народження на концерті у Черкасах. У соціальних мережах артистка наголосила, що після звірячого обстрілу Херсона 3 травня ми просто зобов'язані всіма силами наближати нашу перемогу.

У своїх соцмережах привітав коханого. дружину та Олексій Потапенко. Він обдарував артистку ніжними словами і напив слова подяки від неї у відповідь.

Який сюрприз підготує Настя для свого чоловіка – наразі невідомо. Справа в тому, що 8 травня артисту виповнюється 42 роки.

Нагадаємо, що Потап показав, як вміє доводити до сліз не Настю Каменських: "І так щодня плачу".

Раніше ми повідомляли, що Потап вирішив сам розповісти про всю брехню: "Ось так само вони й покажуть".