З початку війни 24 лютого Оля Полякова одразу взялася допомагати українцям у боротьбі з окупантами путіна. Звичайно, робила вона це способом, який доступний саме артистам – виступала, а виручені кошти передавала на потреби ЗСУ.

Вона дала інтерв'ю виданню "Уніан" в якому розповіла, де її застала війна, що вона відчувала, коли виконувала гімн України на благодійному футбольному матчі, як ставиться до опальних зірок і якою вона бачить Україну після нашої перемоги.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: Youtube
Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: Youtube

Війна застала Олю вдома, у ліжку, вона прокинулася від двох глухих вибухів, але не надала цьому значення. Потім прийшла няня її дітей і сказала, що почалася війна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На відміну від Олі, є зірки, які давно втекли на росію і навіть не думають не те, що допомогти рідній Україні, а навіть висвітлити реальні події у своїх соціальних мережах. Це Ані Лорак, Джиган, Аліна Астровська, Регіна Тодоренко, Наташа Корольова... Щодо їх Полякова виражається коротко:

"Не хочу згадувати навіть їхні імена. Вони назавжди мають зникнути з нашого Всесвіту. Право називатися українцем, представником такого сильного і хороброго народу, необхідно заслужити: своєю позицією, своїми діями. Це велике звання. Вони не мають права називатися українцями. Тому давайте викреслимо". їх прізвища та їх творчість назавжди з нашого життя”.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Нагадаємо, що Оля Полякова та Маша Єфросиніна попрацювали язичками: "Розглядаєш гарного хлопця".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова розповіла про гіркий досвід: "Закінчилося циститом, запаленням яєчників, двома тижнями у лікарні".