Популярна українська гумористка, волонтер та зірка розважальних телевізійних шоу "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Тетяна Песик, яка нещодавно заявила, що її обличчя почало несподівано хворіти, продовжує не на жарт лякати своїх відданих фанатів.

Цього разу Тетяна Песик заявила, що вона погано почувається і почувається в ролі "Баби Тані", одного зі своїх персонажів. Ще Тетяна скаржиться, що не може зняти макіяж після виступу через тиск.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тетяни Песік у мережі Instagram.

Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram
Stories Тетяни Песик, скріншот: Instagram

"Дівчатка, а ви змиєте косметику в будь-якій ситуації чи ні? Я ледве тепла. Мені ще сьогодні стало погано на концерті, тиск чи що... Народ, я почуваюся, як Баба Таня...", — зізналася артистка.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На свіжих кадрах, які опублікувала зірка шоу "Жіночий квартал", можна побачити, що артистка справді виглядає дуже втомленою від постійних виступів.

Тетяна Песик, фото: Instagram
Тетяна Песик, фото: Instagram

Також не варто забувати, що артистка постійно їздить не лише усією Україною, але ще й за кордон, щоб збирати кошти для української армії. А як ми знаємо, наразі захисники України потребують будь-якої допомоги. Чим більше наші артисти допомагатимуть, тим краще.

Нагадаємо, дієвий догляд за особою за схемою зірки "Жіночого кварталу" Тетяни Песик: "Рятуюсь...".

Раніше повідомлялося, яскрава Таня Песик із "Жіночого кварталу" вимагала перемоги від бійців ЗСУ: "Не ганьби мене і додому".

Також, Таня Песик із "Ліги сміху" показала, що означає "жити на широку ногу" у 2023 році: "Це розрив".