Відомий співак, власник найпишніших вусів та Народний артист України Павло Зібров знайшов нову любов та похвалився перед фанатами. Відповідними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Павло Зібров продовжує підтримувати своєю творчістю як простих українців, так і захисників. Цього разу він вкотре приїхав виступити перед воїнами ЗСУ та несподівано знайшов нову любов.

Павло Зібров, фото: Знай.ua
Павло Зібров, фото: Знай.ua

Виконавець показав дуже милих фото, на яких позує на лавочці зі своєю новою симпатією.

"Це любов, гортайте карусель! Познайомилися з Лайлою, коли були у наших захисників. Найкраща психологічна розрядка", - підписав кадри артист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Реакція українців не забарилася. Багато хто відзначив, що Павло Зібров усіх підкорює своїми вусами і цей випадок не є винятком.

"Їй безперечно подобаються вуса!", які милі, а Габбі не буде ревнувати? Дуже хороші", "Як такі вуса не полюбити...", "Ви просто чарівні, милашки. А Лайла просто супер", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Павло Зібров заповнив тривожний рюкзачок "горючим" і став непереможним: "Для дорослих".

Також наш портал інформував, Павло Зібров вигадав, як заробити гроші на перемозі України: "З Юрієм Рибчиським чи Петром Магою".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ганна Трінчер зганьбилася на всю країну, змусивши Дантеса і Зіброва червоніти: "Публічний сором".