Багато хто може пам'ятати таку учасницю, а точніше переможницю шоу "Голос країни-9", як Оксану Муху.

Багато хто пам'ятає її як сильну жінку, яка зуміла здолати онкологію. Історія перемоги над хворобою залишається дуже надихаючою та допомагає багатьом людям не втрачати надію. Оксана виграла шоу у 2019 році, потрапивши до команди Дана Балана. Відомо, що вона займалася вокалом довгий час перед участю у програмі, а її талант був визнаний не лише в Україні, а й за її межами. Однак куди ж вона "зникла".

Оксана Муха. Фото: скриншот Instagram
Оксана Муха. Фото: скриншот Instagram

Після перемоги у шоу Оксана почала гастролювати, ділитися музикою зі своїми шанувальниками та виступати на різних заходах. 2021 року її життя змінилося радикально, коли їй діагностували рак, про що ми вже згадували. Проте жінка вирішила не зупинятися на місці і була вирішена боротися із хворобою до кінця, продовжуючи гастролювати.

Тому ніхто навіть не здогадувався, з чим доводилося їй боротися. Оксана Муха вирішила зберігати це у межах сім'ї та близьких.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Оксана Муха. Фото: скриншот Instagram
Оксана Муха. Фото: скриншот Instagram

Вона виграла, але вже не якесь там шоу. У вересні 2022 року співачка повідомила, що здолала рак. І тоді про це дізналися абсолютно всі. Оксана подякувала своїм близьким та всім, хто підтримував її в цей нелегкий час.

З того часу вокалістка гастролює із благодійними концертами за кордоном та в Україні. Артистка виступає перед військовими у Львові, звідки вона родом, а також відвідує інші міста.

Нагадаємо, зірка "Голос країни" Оксана Муха вилила каченят на зірок, які скакали перед московитами: "Вони зрадили свою державу"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "Голосу країни" Оксана Муха розповіла про складну боротьбу з раком: "Я повинна жити"

Знай.ua писав, переможниця шоу "Голос країни" Оксана Муха різко відгукнулася про Лобода і Лорак: "Зрадили свою державу"