Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна вразила українців досить пікантним кадром, на якому приспустила штани та продемонструвала спідню білизну. Фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна досить відкрито спілкується з шанувальниками і часто відкриває завісу свого особистого життя. Вона регулярно ділиться новими фото та відео, але не дуже часто показує себе у якихось відвертих образах.

Катя Нікітіна, фото: Знай.ua
Катя Нікітіна, фото: Знай.ua

Цього разу Катя Нікітіна вирішила вразити шанувальників, і це в неї вийшло. На фото акторка постала посеред кімнати з приспущеними штанами, спершись на стільчик. Під джинсами у зірки красується біла білизна, якраз у колір коротенької маєчки, яка також увійшла до її образу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники сприйняли такий несподіваний кадр досить позитивно, лише деякі не встояли та порадили підтягнути штани.

"Вау!!! Красуня", "Моя киця", "Бомба", "Підтягни штани", "Клас", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, запальничка Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" майже впала зі стільця і ​​втратила штани: "Поки думала, втомилася".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася принадами в сукні з вирізом до самих сідниць: "Твори мистецтва".

Крім того, наш портал писав, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" після пухнастих заячих вух приміряла на себе гостренькі ріжки: "Милий демон".