Акторка Анна Саліванчук пояснила, чому не спускається з дітьми в укриття в передачі ведучому Славі Дьоміну.

Відомий блогер радіоведуий Слава Дьомін, взяв інтерв'ю з Анною Саліванчук, та дізнався, чому зірка не спускається в укриття під час повітряних тривог. Відео з уривком розмови Дьомін розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Анна Саліванчук. Фото: Instagram
Анна Саліванчук. Фото: Instagram

Анна Саліванчук має двоє синів, але не поспішає врятувати їхнє життя, спускаючись в укриття, під час повітряної тривоги. Вона зізналася Славі Дьоміну, що частіше за все йде за дві стіни, а ще частіше взагалі нікуди не йде, а залишається на зв'язку з шанувальниками, підтримуючи їх та переконуючи, що українців неможливо залякати.

Ти ж сам бачив, як людей, які тікали з Донецька, Маріуполя наздоганяли ракети у Львові чи ще десь, тому я думаю, що це все доля.Але береженого Бог береже, це правда, я йду за дві стіни. — заявила Анна.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коли тривога звучала і всі були у спортзалі, всі вибігли, а Анна спокійно поніжилася у сауні, на лежаку. А на запитання охоронця заявила, що це її вибір.

Також Саліванчук заявила, що цілком свідома того, що відповідає за дітей, і заявила, що воліла аби якби в них влучила ракета, то померли би всі разом.

Анна Саліванчук. Фото: Instagram
Анна Саліванчук. Фото: Instagram

У коментарях зазначили, що Анна не одна у такому виборі, багато українців не спускаються у підвал.

"Така позиція у більшості, тому", "Це особиста справа кожної родини. 24-го не було сигналу тривоги о 5-й ранку, як і нещодавно в Києві, спочатку був приліт і лише потім сирена, так шо прилетіти може і без попереджень", "В Дніпрі тривога кожен день по багато разів, ховатись нам немає де. Можемо піти в коридор якщо чуємо вибухи. Все", "Підтримую повністю, така сама позиція", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Слава Дьомін зізнався, який день за минулий рік ніколи не забуде, та чого навчила його війна.

Як повідомляв "Знай.ua" Слава Дьомін розповів про близькість з мамою "Холостяка" Алекса Топольського.

Також "Знай.ua" інформував, Слава Дьомін згадав, як зробив із Дашею Астаф'євою те, про що мріє кожен чоловік.