Відома українська співачка та колишня дружина Володимира Дантеса Надія Дорофєєва зізналася своїм шанувальникам про залежність, яка відбирає найважливіше – час.
Надя Дорофєєва має багато шанувальників, тому вона із задоволенням ділиться з ними новими фото, відео або просто цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Так, Надя Дорофєєва вирішила бути відвертою зі своєю аудиторією та зізналася про свою залежність. Виявилося, що знаменитість не може жити без соціальних мереж.
Для того, щоб боротися з цим, вона навіть встановила ліміт на перебування у соціальних мережах. Відповідно до цього вона могла проводити в Instagram не більше двох годин на день.

"Раз 20 за день я ловила себе на думці, що я тупо несвідомо відкриваю інсту і серфлю всіх і вся, навіть особливо не вдивляючись у фотки і не читаючи пости 😏 Тобто я роблю це автоматично і не по суті, мені тупо подобається водити пальчиком вниз і вгору по екрану 😂 Це явно залежність, хлопці!) Ну, тобто моя залежність - це не пити і не курити, а свайпати?", - зазначила вона.

Телефон, фото grozny
Телефон, фото grozny

На перший погляд така залежність може здатися абсолютно невинною, але все інакше. Адже вона відбирає найважливіше – час. Адже доки вона проводить час у соціальних мережах, можна було зробити багато корисного.

"Хм, цікаво, подумала я, зате немає шкоди здоров'ю ... здавалося б)) Але є один великий мінус - ЧАС Як багато часу і уваги бере на себе один палець на руці 😂 не, ну чи не охринів цей палець?)", - підсумувала вона.

Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої
Фото зі сторінки Наді Дорофєєвої

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що втомлена Надя Дорофєєва засвітила міцні сосочки, десь тихо заплакав Дантес.

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва попросила українців дивитися обидва: "Від цього може залежати доля".