Не тільки всім відомі на території України зірки серіалів, кіно і музики мають свої великі таємниці, пов'язані з вадами на тілі. Справа в тому, що і зірки Голлівуду теж просто люди, у яких є свої секрети.

Спеціально для наших читачів ми знайшли відомих особистостей, якими захоплюються мільйони людей, але шанувальники були б просто шоковані, коли дізналися б ці таємниці.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Instagram-спільноти "Зоряні новини".

"Ми звикли вважати, що зірки народжені з бездоганними обличчями і фігурами. Однак у деяких зірок було виявлено вроджені і набуті дефекти зовнішності, які, до слова, абсолютно не завадили їм домогтися успіху. Знали про ці дефекти?", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ось, що приховують зірки від цікавих поглядів:

Савелій Крамаров, скріншот: Instagram
Савелій Крамаров, скріншот: Instagram

Михайло Боярський, скріншот: Instagram
Михайло Боярський, скріншот: Instagram

Періс Хілтон, скріншот: Instagram
Періс Хілтон, скріншот: Instagram

Енді Гарсіа, скріншот: Instagram
Енді Гарсіа, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що в одному популярному ресторані Сполучених Штатів Америки, в Лас-Вегасі, Ніколаса Кейджа прийняли за бомжа і вигнали.

Справа в тому, що не так давно з популярним голлівудським актором сталася незвичайна ситуація. Його прийняли за бомжа в одному з ресторанів Лас-Вегаса, де досить дороге меню. Чоловік ходив по закладу без взуття, абсолютно босий, а також в леопардових штанях. Далі він перебрав з алкогольними напоями, і влаштував там дебош.

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик перетворилася на яскраву мандаринку посеред осені: запахло Новим Роком.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк вразив голлівудською посмішкою: як у Джима Керрі.

Знай.uа писав, п'яного Ніколаса Кейджа в леопардових лосинах вигнали з ресторану: прийняли за бомжа.