Надзвичайно популярна українська модель plus-size Міла Кузнєцова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 740 тисяч чоловік.

Пару днів тому знаменитість зізналася, що повертається до тренувань, так як на вулиці вже настала осінь. А перед цим вона демонструвала величезний бюст, розповідаючи про яскравий і зухвалий образ - Леді Дімітреску. За її словами, він найбільше їй підійшов на минулому Comic-Con в Києві.

Скрін, Instagram Кузнєцова
Скрін, Instagram Кузнєцова

"Більше тисячі фотографій, море компліментів і фрази що мій образ перевершив і більш канонічної оригіналу - вища похвала для мене! Я щаслива!🤗🤟😋🤪", - писала Міла Кузнєцова.

А зараз вона з'явилася на просторах TikTok, на офіційному акаунті Ібазера Сулейманова. Разом з ним Міла розіграла сцену з фільму Володимира Меньшова "Любов і голуби".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скрін, Instagram Кузнєцова
Скрін, Instagram Кузнєцова

"Коли запитують, чому досі незаміжня. Не піду. Ти чого? На чорта вони мені все здалися?", - каже вона.

@slezhuzatobou

♬ оригинальный звук - xyliganka_1401

"Хіба це не чоловік?", - запитує єдиний користувач у коментарях.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова похвалилася головною перевагою 15-го розміру грудей: "Два відра молока, спина болить"

Як повідомляв "Знай.ua", Мила Кузнєцова "викотила" в спортзал гарбуза 15-го розміру: "Осінь..."

Знай.ua писав, Мила Кузнєцова з 15-м розміром грудей показала свою кицьку на всю Україну: "Радіти дрібницям"