Аніта Луценко пояснила, що таке целюліт і як з ним ефективно боротися, а також виділила 3 причини його появи.

Аніта Луценко-Со-founder компанії WOWBODY, зірковий тренер і співавтор книг про їжу спеціально для Сlutch розповіла про те, чому виникає целюліт і як з ним боротися.

"Важливо розуміти, що виникнення целюліту залежить від декількох факторів. По-перше, коли жирова клітина збільшена в розміру. Для того, щоб її зменшити, необхідно почати трохи менше їсти.

Другий пункт - коли у нас присутня якась набряклість. Вона може з'являтися через занадто великої кількості солі в раціоні, нестачі води або вживання алкоголю.

Прибрати набряклість допоможе масаж або тренування, які проганяють нашу лімфу швидше.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

І третій момент-шкіра. Чому у жінок целюліт більше проявляється, ніж у чоловіків? Все тому, що у жінок шкіра тонше, а у чоловіків — щільніше. Ущільнити шкіру допоможе використання скрабів і кремів. Також шкіра ущільнюється завдяки силовим тренуванням", - повідомила тренер.

Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty/
Аніта Луценко, instagram.com/anitasporty/

Більш детально на це та інші питання Аніта Луценко відповіла в інтерв'ю для Клатч Онлайн: