Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно дружина виконавця, Сніжана, виставила невелике відео, запропонувавши прихильницям навчитися медитувати разом з нею. Так, знменітість позувала у дворі їхнього будинку, примірявши лише піжаму чорного кольору з принтом авокадо, демонструючи струнку фігуру.

Зірка показала, як потрібно правильно дихати під час медитацій, а також сидіти: Сніжана зазначила, що сидіти в позі лотоса або напівлотоса необов'язково, можна сісти навіть на стілець або до опори, якщо втомлюється спина.

Бабкіна видала, що обов'язково потрібно зробити посмішку на фізичному рівні, навіть якщо настрою зовсім немає, а також закрити очі і поширювати любов і позитивні емоції по всьому тілу, не забуваючи правильно дихати. Дружина Сергія зізналася, що медитація допомагає розширити межі сприйняття.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"5-тихвилинка для Вас💙 для новачків💙

Обов'язково зробіть її зі мною!🙌🏻

Якщо ви зараз на роботі, збережіть собі і зробіть пізніше! Але зробіть!

Чекаю на ваші коментарі після.. Чекаю на ваші відчуття після..👇🏻👇🏻👇🏻

Буду вдячна за репост і ❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.