Українська співачка Ірина Білик відкрила для себе радість спілкування з фанатами у соцмережах. Тепер вона охоче відповідає на найнеочікуваніші питання, у тому числі й про особисте життя. Так, зірка розповіла, чи має вона почуття до свого колишнього чоловіка Юрія Нікітіна.

Відповідні комунікаційні акти можна подивитися у розділі сторіз на офіційній сторінці Ірини Білик у соціальній мережі "Інстаграм".

На питання "Чи залишився для вас справжнім другом Юрій Нікітін?" Білик доволі недвозначно відповіла: "Кохання ніколи не помирає".

Не виключено, що саме через давні почуття жінці більше хочеться повернутися у минуле, а не перенестися у майбутнє.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Решта питань були простішими і більш загальними.

Так, виявляється, настрій у співачки чудовий. Її улюбленим брендом тепер є скандальний Vetements. Також Білик анонсувала і тур Україною.

Білик жила з Нікітіним з 1990 по 1997 рік у цивільному шлюбі. Після того, як пара розійшлася, Юрій залишився музичним продюсером зірки. Однак у 2014 році і цей період підійшов до свого кінця.

Нагадаємо, На "Голосі країни" Надю Дорофєєву переплутали з Іриною Білик: "До мене прийдуть".

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.