Популярний співак з Росії Єгор Крід, який брав участь в шоу" Холостяк " Єгор Крід влаштував несподіваний сюрприз шанувальникам. Зокрема подарував одній з них букет білих тюльпанів.

Єгор Крід опублікував спонтанне відео, де назвав адресу і сказав, що подарує букет тій, яка першою доїде сюди протягом 10 хвилин. За цей час першими на місце встигли дістатися хлопці, але квіти він все-таки подарував дівчині, яка прибігла до кумира.

" Дівчата, Всім привіт. Я перебуваю на вулиці Правди, 24. І у тебе є рівно 10 хвилин, щоб приїхати першою і забрати цей миленький букетик, порадувати себе ввечері перед сном. Чекаю тебе", - сказав Крід.

Відео того, як шанувальники прибігли побачити свого кумира і як він спонтанно влаштував їм міні-свято він опублікував в Instagram.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники неоднозначно відреагували на такий вчинок співака. Одні порахували, що це прояв його ЧСВ, а інші прийшли в захват від такого сюрпризу Кріда.

"Дааа, правда я живу дуже далеко", " Чисто потішити якщо своє ЧСВ, то продовжуй в тому ж дусі😄", "Подаруй букет клаві по-братськи", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Єгора Кріда застали за поцілунком з таємничою незнайомкою, кажуть вона заміжня.

Як повідомляв Знай.uа, Лола зі " школи "охомутала Кріда і не хоче повертатися в свій"колгосп".

Також Знай.uа писав, що "Холостяка" Єгора Кріда облизав жираф і гризнув лемур.