Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео-селфі, позуючи в салоні краси, куди вирушила до стиліста, щоб побалувати своє волосся професійним доглядом. Так, артистка позувала в кріслі без краплі макіяжу і з ніжною так званою Insta-маскою на обличчі, яка створювала ефект блискіток навколо і літаючих маленьких метеликів, демонструючи одну зі своїх фірмових "родзинок" - розкішне довге волосся рудого кольору.

Красуня грайливо поцікавился у численних шанувальників, на скільки сантиметрів їй варто прибрати довжину волосся, адже раніше навіть подумувала зробити коротку стрижку і перевтілитися в блондинку. Втім, на цей раз Соня не ризикнула сильно експериментувати з зовнішністю, лише надавши волоссю здоровий блиск і гладкість.

"Скільки сантиметрів відрізати?🌚🧜🏻‍♀️"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Соня ти реально схожа на ельфа !!! Ти після корекції вибухнула над-новою!!!", "😍 😍 😍 😍Волосся-це наша сила 🙏 🤗 🙏 🤗 🙏 🤗 🙏 а вам Бог дав таке розкішне сонячне волосся, що гріх його різати. Я захоплююся і радію за ВАС🌞 🌞", "ніскільки!!!", "ніскільки, розкішне волосся🔥 а якщо будете відрізати - віддайте мені😅".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.