Дружина українського хореографа Влада Ями Ліліана показала дуже ніжне фото з ніжкою немовляти у шкарпетці з ангельськими крильцями. Ця дитина стала їх хресним сином.

Відповідний знімок вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Instagram @liliya_yama
Instagram @liliya_yama

Авжеж, це не її чотирирічний син Леон, який є єдиною дитиною пари (принаймні, поки що). Річ у тім, що Ліліана разом з чоловіком побувала на церемонії хрещення дитини в одній з православних церков і стали хрещеними батьками малюку.

Про це говорить інша інстаграм-історія, на якій показаний колективний знімок присутніх на таїнстві.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Instagram @liliya_yama
Instagram @liliya_yama

Друге фото є репостом "сторі" зі сторінки фітнес-тренера Дмитра Момота. Це його син, як і його дружини Ганни Безсонової — української гімнастки, чемпіонки світу і дворазової олімпійської медалістки.

Про народження сина пари спортсменів стало відомо на початку листопада. Пологи приймали у США, де й проживає пара. Тоді ж жінка і поділилася іншим знімком з ніжкою малого.

Про те, що Яма є близьким другом подружжя Безсонової і Момота він не так давно розповів Катерині Осадчій у програмі "Світське життя". Тоді ж ведуча і запитала, чи часом не стане Влад хресним батьком дитині - і схоже, що Осадча виявилася права.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.