Сценарист " Квартал 95 "Олександр Еллерт став обранцем головної" Холостячки " України Ксенії Мішиної. З фіналу шоу вони не розлучалися.

Зараз закохані живуть разом і часто показують кадри зі свого побутового життя. Цього разу Еллерт вирішив поділитися вже зовсім особистим і показав, як Мішина танцює без одягу.

На короткому відео, яке він опублікував в Stories Instagram Ксенія з Гулькою на голові і без одягу, а тільки в рушник робить кілька не особливо граціозних танцювальних рухів.

Наприкінці цього міні-перформансу Еллерт каже своїй коханій: спасибі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми розповідали, що Еллерт поділився у своїх Insta Stories забавним роликом, на якому заходить на роботу з відерцем меду в руках.

На відео можна помітити, як Саша заходить в будівлю студії "Квартал 95" з білим відерцем, в якому знаходиться мед. Гуморист зізнався, що цей Гостинець йому передав його друг Євген. Виявляється, що не так давно чоловік заразився коронавірусною інфекцією.

Тепер коханий Ксенії Мішиної ворожить, чи може він також заразитися Covid-19 від меду. Відповісти на це питання Саша запропонував своїм фанатам.

"Дивіться, цей мед передав мені мій друг, але він тепер заразився ковидом. Який відсоток того, що я від меду заражуся теж", - розповів Еллерт.

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина не стрималася, надумали мочитися.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Мішина розповіла про цькування у своїх стосунках.

Також Знай.uа писав, що наречений" Холостячки " Еллерт приніс додому коронавірус у відерці.