У віці 54 років помер російський стиліст Олександр Шевчук, який співпрацював з низкою зірок естради, серед яких були Алла Пугачова, Лайма Вайкуле, Філіп Кіркоров та інші.

Сумну новину повідомила сама Вайкуле на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"У нас було спільне минуле, якого можна було не соромитися, і плани на майбутнє, яким, на жаль, не судилося здійснитися", — написала зірка у своєму повідомленні, до якого прикріпила спільне фото з покійним.

Причиною смерті у ЗМІ називають перитоніт. Як повідомили в його оточенні, Шевчуку стало погано вдома, після чого йому викликали "швидку". Після термінової операції пішло зараження,

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шевчук працював з дуже великим спектром артистів та брав участь у підготовці ряду важливих заходів. Так, серед його знаменитих клієнтів були Алла Пугачова, Лариса Доліна, Філіп Кіркоров, Тетяна Овсієнко, Валерій Меладзе і навіть Земфіра (список можна було б продовжувати довго). Він також був стилістом на телевізійних шоу "Фабрика зірок", "Голос", "Льодовиковий період", новорічних випусків на Першому каналі і урочистих церемоній Зимових Олімпійських і Паралімпійських ігор 2014 року у Сочі.

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал "Знай.uа" Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу