25 січня українській співачці Тіні Кароль виповнилося 36 років. Посеред ночі її все ж підстерегли фанати натовпом і привітали.

Відповідним відео зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram/

Хоча на записі далеко не кращий звук, окремі фрази все ж розпізнати можна.

Так, як розповідає сама співачка, вона вперше залишається в Києві на свій день народження за останні роки — як мінімум з 2013 року.

"Спасибі велике, дуже ніжно", - відповідає взаємністю Кароль присутнім.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я знайшла зовсім іншу команду зі творення, це ребрендинг. Ми з жовтня фігачимо, щоб у лютому…" - інтригує вона українців.

"Спасибі, поїду я" - у якийсь момент обриває спілкування Тіна, якій, мабуть, не дуже тепло стояти на вулиці, і закінчує: "Я люблю вас".

У відповідь на це шанувальники пообіцяли гарненько відсвяткувати її день народження. Зірка забирає смартфон у когось із присутніх-стає ясно, що знімала вона те, що відбувається на свій пристрій.

Кароль сідати в автомобіль і обіцяє присутнім сюрприз вже завтра. Але в салоні транспортного засобу вона не перериває запис, а продовжує знімати.

"Спасибі за хеппі-бездіяльність",- каже вона на камеру.

"В офіс. Віталік, натиснемо", - звертається вона до водія, після чого чутно звук мотора, що набирає обертів.

"Може завтра покажу, як проходить день, але він максимально буде худий. Худе день народження", - обіцяє зірка і пояснює: "На свій день народження ми худнемо, у нас немає тортів і олів'є".

Нагадаємо, Тіна Кароль не змогла приховати свої секрети за лаштунками:"ви всі бісите".

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину-Дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.ua писав, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.