Тіна Кароль кинула сніжку прямісінько в обличчя фанатці. Скандалу не було, проте співачці пообіцяли посту.

Відеопост, в якому видно як Тіна Кароль, українська співачка і телеведуча, кидає сніжку, виклала її фанатка у соціальній мережі “Інстаграм”. Прикметно, що відео спершу було зроблено для мережі “ТікТок”.

Звісно, Тіна не кидала сніжку в обличчя людини - це все монтаж. Спершу можна побачити як Тіна посеред снігів у кумедних намальованих анімаційних окулярах кидає сніжку вперед і коментує: “Кидаю в тебе сніжку”. Наступним кадром ми бачимо обличчя фанатки, воно все в снігу. Дівчина сміється, каже: “О Боже мій, тримай у відповідь [сніжку]”. У дописі до відео дівчина закликала усіх фанатів співачки: “Знімай відео в ТікТок і відзначай Тіну в коментах, і можливо саме у тебе випаде шанс потрапити до неї в Сторіс!”. Дивовижно, наскільки полегшило спілкування фанатів і зірок розповсюдження соціальних мереж.

Дівчина, в яку кинула Тіна сніжку - віддана фанатка співачки. Якщо подивитися на її стрічку - увесь її акаунт присвячено Тіні, а також стосункам Тіни і Дана Балана. Дівчина зовсім рідко публікує власні світлини чи відео.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, фанати співачки міряються кількістю переглядів мюзиклу "Різдвяня істоорія з Тіною Кароль"

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль подарувала українцям різдвяну казку

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала строгий образ перед Новим роком