Співачка, зірка багатьох телевізійних шоу і головний приклад для українок Тіна Кароль навіть в 2021 році продовжує радувати шанувальників. Відомо, що минулий рік був для артистки неймовірно успішним - безліч нагород, постійні ефіри на телебаченні, новий альбом, роман з Даном Баланом.

Це далеко не всі заслуги, які можна перераховувати. Однак в одному Тіна залишається незмінною - артистка дбайливо зберігає сімейні традиції. У мережі з'явився ролик, на якому можна дізнатися, як Тіна Кароль проводить різдвяні свята.

Про це стало відомо завдяки публікації на фанатській сторінці Тіни Кароль в мережі Instagram.

"Cекрети Різдва від Тіни Кароль", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

У невеликому відео можна побачити неймовірну атмосферу свята завдяки невеликому інтерв'ю, яке взяли у співачки журналісти телеканалу "1+1". У Тіни запитали, як вона відзначає Різдво.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

"12 пісних страв, колядки, щедрівки. Йдемо по хатах щедруємо, де нас чекають. А раніше в дитинстві, я ходила по під'їздах, по хатах і співала різдвяні пісні, в Івано-Франківську. Улюблена різдвяна традиція - збиратися, запалювати свічки і молитися. Ми починаємо з молитви, молимося за родичів, яких вже немає з нами", - відверто розповіла Тіна Кароль.

Раніше повідомляли, нова дружина засунула Остапчука між довгих ніг: "Поговоримо?".

Як повідомляв Знай.uа, холодно і одна: Тіна Кароль показала життя "за лаштунками" - не позаздриш.

Знай.uа писав, янгол Кароль і Дракула Балан вразили ніжною магією крізь роки: "Шалено гарна пара".