Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно з чоловіком Потапом повернулася з райського відпочинку до Києва, продовжує активно публікувати цікаві кадри. На опублікованих фотографіях можна побачити по-справжньому теплу атмосферу - пляж, пісок, сонце і зелені пальми.

Настя опублікувала чергове фото, але шанувальники змогли в ньому розгледіти доволі дивну деталь. Про це стало відомо завдяки новій публікації Насті Каменських в мережі Instagram.

Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram
Публікація Насті Каменських, скріншот: Instagram

"🖤", - ось таке сердечко залишила Настя в якості підпису до нової публікації.

На фото можна побачити щасливу Настю, яка сидить з келихом напою на білому покривалі в чорній шовковій ночнушці. Віддані шанувальники встигли поставити десятки тисяч лайків, але дуже уважні фани помітили, що ніжки Насті певним чином розтягнулися, швидше за все, через фотошоп.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Настю з фотографії можна порівняти з казковими персонажами з твору Толкіна "Хоббіт, або Туди і назад" - хоббітами, у яких дуже довгі ступні.

Ось, що пишуть фани: "Фотошоп невдало зроблено. Вийшли дуже довгі ступні на красивих ніжках", "Насть, який у тебе розмір ноги?", "Комусь локдаун, а комусь острова і немає перешкод... Лицемірною стає ще більше країна і світ.", "Настюш, що знову втекла до сонечка ближче?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Лілія Ребрик розповіла, що витворяє з волохатим красенем, якого їй подарувала Настя Каменських. Популярна українська телеведуча і акторка Лілія Ребрик в черговий раз показала яскраві кадри зі своїм домашнім улюбленцем - милим песиком Діксі породи Бішон фрізе. З того моменту, як це волохате диво родині телезірки подарувала Настя Каменських, Лілія не може натішитися спілкуванням з Діксі, який вже став повноцінним членом сім'ї.

Раніше повідомляли, розчарування для Каменських: улюбленець вовчиць Олег Винник став п'ятим у шоу "Маска".

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик розповіла, що витворяє з подарунком Насті Каменських: "Наш повноцінний член".

Знай.uа писав, "Маска" переноситься - шоу завтра не буде, названо нову дату другого ефіру.