Навряд чи якась українська зірка має настільки запалений та шалений фан-клуб, який має Тіна Кароль. Її фанати створили акаунт у популярній нині мережі “ТікТок”. Одне з відео, які вони виклали, є компіляцією кумедних вигуків чи слів Тіни за лаштунками “Танців з зірками” або ж з інших місць. Усі відео накладені на швидку музику, тому відео вийшло надзвичайно динамічним.

У відео можна побачити, як красива Тіна Кароль у вишуканій сукні стоїть на майданчику “Танців” і каже: “Це Кароль вийшла на паркет”.

Інша частинка показує як Тіна у широкій сукні забігає у кімнату, зачиняє двері і весело каже: “Ви всі бісите”.

Третя частинка компіляції найзагадковіша: події знову за лаштунками “Танців”, Тіна у вечірній сукні каже задумливо: “Огірки, вода, молитва”.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Після цього йшли кадри, де Тіна знову ж таки на “Танцях” стоїть на колінах на пуфику і сміється, що “Мене поставили на гречку”.

Наступний елемент показує як співачка сидить перед дзеркалом і каже: “Я не зняла, я не вмію цього робити”.

Після цього йдуть короткі кадри, де Тіна вигукує: “Хто” і “ееее”. Завершує цю підбірку відео, на якому співачка серед снігів каже: “ммм холодно”.

Тіна Кароль, скріншот відео TikTok
Тіна Кароль, скріншот відео TikTok

Нагадаємо, сильно схудла Тіна Кароль схвилювала українців: "Щоки стали занадто запалими".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину – дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.uа писав, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "Яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.