Американська підприємиця та медіаперсона Кайлі Дженнер, також відома як сестра світської левиці Кім Кардашьян і одна з зірок реаліті Сімейство Кардашьян, продовжує розважати свою багатомільйонну аудиторію пікантними кадрами. На цей раз зірка соцмереж продемонструвала тісну сукню, яка особливо підкреслила груди Кайлі.

Відповідну публікацію вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На знімку можна побачити, як кайлі позує біля оранжевого диванчика-лежанки, над яким розкинуто балдахін. Ймовірно, цей кадр зроблено в Мексиці — саме звідти останні світлини однієї з Дженнер.

На жінці тісна сукня пісочно-сірого кольору з тваринними принтами, головною і найбільш яскравою деталлю якої є дуже своєрідне декольте. Розріз спускається аж до низу грудей, ледь трохи вище пупка, і лише мотузочки стримують перси від "втечі" на волю, яка б для Кайлі закінчилася б порушенням політики "Інстаграму" через оголення заборонених ділянок тіла. Однак все залишається у рамках пристойного і оку доступні лише бічні ділянки грудей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також на Дженнер можна помітити значну кількість ювелірних виробів: сережки, ланцюжок з підвіскою, біля десятка різних браслетів і ще й персні на додачу. Уваги заслуговують і довгі нігті зірки, і навіть її відносно скромний мейкап.

Свій пост, який набрав вже майже 8,5 мільйонів позначок "Мені подобається", Кайлі підписала лише одним символом — смайлом-емодзі з головою лисички "🦊".

Нагадаємо, як Кайлі Дженнер перетворилася на кобру-спокусницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кайлі Дженнер виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в компанії батька своєї доньки Тревіса Скотта.