Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість приїхала в рідну Україну і навіть встигла прогулятися затишними вуличками улюбленого Києва і провідати 74-річну маму Жанну Василівну.

Фото Лорак з мамою виставили у фан-акаунті зірки в Інстаграмі. На знімку співачка тримається з мамою за руки і щасливо посміхається.

"Кароліна зі своєю матусею❤️
Неймовірно мила і ніжна фотографія☀️ ️ ",- написано в повідомленні фан-аккаунта.

скріншот: Instagram
скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

" Мама, наш ангел хранитель", " Красиві", " матуся, найвірніший друг!!", " Зустрілися", " Мама - це сила, ніжність, любов, натхнення, мудрість......скільки в собі вміщує єдине слово", " Як добре, коли з поруч з тобою МАМА❤️😍", " на тата напевно ви схожі красуня Ані Лорак", " Яка прєлєсть👏", "у Кароліни добре серце, так як змогла пробачити маму за своє босоноге, голодне, інтернатівське дитинство", - коментували фанати.

Нагадавши, не так давно Ані Лорак вирішила відвідати Україну і опублікувала серію фотографій з Києва. Більш точних даних про своє перебування на батьківщині співачка не публікує. Причин, що змусили її повернутися в Україну, співачка вперто не називає і навіть не дає фанатам натяку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ані Лорак вперше показала рідного брата - як Кароліна в чоловічому тілі: "ми схожі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розкішна Ані Лорак розповіла, від чого фанатіє найбільше: "Стиль залишається"

Також «Знай.иа " писав, що Кумушки Ані Лорак і Лілія Подкопаєва "затусили" в Києві: "знову не будемо спати"