Арсен Мірзоян продовжує насолоджуватися зимовою відпусткою, перебуваючи в сонячному Єгипті.

Відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий тато Арсен Мірзоян разом з родиною відпочиває в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими. Він частенько радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч осіб.

Зять Народної артистки України Ніни Матвієнко в основному ділиться фотографіями і відео про свою дружину, кожен раз зізнаючись їй у коханні. І сьогоднішній день, 23 січня 2021 рік, не виняток, адже він опублікував добірку сердечок, викладених з камінчиків на піску. Посередині видніється ім'я Тоня.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Світ врятує любов! #арсенмірзоян #❤ ️#love #world #goodmorning", - написав він у підписі до публікації.

"😎👍", "Baburka?", "Неодмінно 💯♥️ і краса🌹", "😍😍 ", — написали нечисленні користувачі в коментарях до посту.

Коментарі, скріншот: Instagram (Мірзоян)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мірзоян)

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав свій "єгипетський" дизайн одягу: і в дорогу, і в Піски, і на пляж. Співак вибрав для себе український бренд дизайнерського одягу viktoranisimov просто створений задля те, кого цінувати якісні та стильний речі, тільки при цей не готовий жертвувати комфорт.

Як повідомляв "Знай.ua", Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч: "Зірки загорілися"

Знай.ua писав, дочка Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: у теплі і виглядає щасливою