Український співак Володимир Дантес продовжує активно ділитися кадрами зі свого життя. На цей раз він показав тренування зі своєю зірковою дружиною Надею Дорофєєвою, а також кілька кадрів з відпустки.

Відповідні фото і відео Дантес виклав у розділі сторіз на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На коротких відео музиканти виконують вправи біля дзеркала. Загалом, у цьому нема нічого незвичного, окрім того, що Дантес трохи "застопорився" під час тренування, задивившись на сідниці стрункої дружини, коли та виконувала присідання.

Instagram @vladimirdantes
Instagram @vladimirdantes

Романтичним вийшов кадр з відпустки у теплих краях (очевидно, з індонезійського Балі, звідки пара нещодавно повернулася). Дантес і Дорофєєва стоять на узбережжі, чоловік жартом кусає жінку за обличчя. Але гумористична натура співака тут жартує щодо прища на носі та пари, яка влізла в кадр.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Instagram @vladimirdantes
Instagram @vladimirdantes

І як родзинку Дантес підготував фото, яке він назвав найсексуальнішим.

Instagram @vladimirdantes
Instagram @vladimirdantes

Виявилося, що співак не дуже полюбляє прозорі одноразові трусики, які використовуються при масажі. Тим не менш, це фото й справді буде до смаку окремим фанатам і фанаткам.

Instagram @vladimirdantes
Instagram @vladimirdantes

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес підказав жінкам, що дарувати на Новий Рік 2021: найкраще для коханого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес розповів про політичні амбіції і йому стало соромно: "Я що, дурень?"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес повторив культовий образ Кіану Рівза: "Олди зрозуміють".