Актриса Ксенія Мішина стала головною Холостячкою країни і в фіналі романтичного шоу сказала " так " і зважилася на відносини з Олександром Еллертом.

Пару хоча і піддавали критиці, але зараз все більше захоплюються їх теплими взаєминами і ніжністю, з якою вони спілкуються. На фан-сторінках часто показують моменти з життя пари і захоплюються ними.

Цього разу опублікували фотографію Олександра Еллерта з трояндою. Однак замість того, щоб подарувати червоний квітів своїй коханій, Еллерт почав його їсти. На колажі фото сценарист дивиться в камеру і пристрасно відкушує від троянди кілька пелюсток.

Шанувальники "Холостячки" прийшли в захват від незвичайного вчинку Еллерта і залишили безліч коментарів. Одні відзначили, що він справжній мачо, а інші припустили, що це залишки троянд з Холостячки, які тепер точно нікому не дістануться.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Мачо Мен", "Укусно", "що б щось з ними зробити треба їх купити а то подарунка не доддешься😂", "вау", "це напевно залишки троянд з холостячки, тепер вже точно вони нікому не дістануться", "який красень", "клас", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.