Відома українська телеведуча Катерина Осадча привітала українців з Днем Соборності.

Публікацію з привітанням Осадча опублікувала у Facebook.

"Українці, з Днем Соборності!🇺🇦 Щасливого та мирного майбутнього нашій державі!",- написала Катерина.

До посту вона додала фотографію в незвичайній дизайнерській сукні. Осадча позує в бардовій сукні з білою бахрамою. Сукня прикрашена бахромою не тільки по подолу, але і на рукавах, а по всьому полотну розшита білою вишивкою. Образ доповнив пояс на талії і національні прикраси.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз публікації і особливу, пильну увагу приділили сукні ведучої. Одні відзначили, що сукня в національному стилі нагадує кімоно, інші знайшли там індійські мотиви і написали, що таке вбрання – зовсім не українське.

"Із сукенкою в націонаольному стилі якось не склалось - дуже вже нагадує кімоно", Суміш україно - індійського стилю в сукні. Катя-дочка племені Вініту😄", "як фіранка в Богдані міжміському", " це красиво?", "Із сукенкою в національному стилі якось не склалося-дуже вже нагадує кімоно", "Крута сукня, сам би носив"," Зовсім не українське вбрання", " Катюша, Вам дуже личити! Така гарнюня!", "У День Соборності дерева зазеленіли", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Епіфаній відшукав у Біблії пророцтво для України 100-річної давності.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленська привітала українців з Днем Соборності.

Також Знай.uа писав, що молитва За Україну на День Соборності, як просити у Бога кращої долі для кожного з нас.