Українська тенісистка Марта Костюк, яку сміливо називають другою ракеткою України, показала, як проводить свої дні на самоізоляції. Фото на дивані вона опублікувала в Instagram.

Спортсменка часто показує шанувальникам, як тренується і відпочиває. Однак на зміну кадрам з пляжу нещодавно прийшли домашні знімки. Дівчина написала, що знаходиться на самоізоляції.

На новому фото Марта позує лежачи на дивані в невимушеній, але еротичній позі, загадково дивиться в сторону. На ній тільки шовкове плаття, яке вона підняла і оголила сідницю.

Шанувальники прийшли в захват від такого домашнього фото і залишили безліч компліментів в коментарях.

"Hot shot", "класна фотка", "Вау", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ймовірно, тимчасова ізоляція Марти пов'язана з тим, що вона виїхала Об'єднаних Арабських Еміратів, де проводить передсезонний збір в Дубаї, де поєднує тренування з відпочинком біля басейну. У мережі Instagram вона вже писала: "вбивче поєднання в звичайний день? День Нового року: 3 години тренувань і 5 годин сну. У підсумку все одно все склалося чудово".

Тенісистка зараз знаходиться в Австралії і в готелі не сумує на вимушеній ізоляції, а щодня тренується і навіть прибирається, завдяки чому відчуває себе як вдома.

Нагадаємо, Костюк прийняла виклик Світоліни з туалетним папером.

Як повідомляв Знай.uа, Костюк закликає триматися разом-коли все закінчиться, ми навчимося краще ставитися один до одного і до планети.

Також Знай.uа писав, що Костюк в пікантному купальнику зізналася про гарячу мету на 2021 рік.