Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість, яка у вересні-місяці стала мамою вдруге, виставила кумедне відео, зроблене спеціально для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok. Так, артистка взяла участь у новому жартівливому челленджі, в якому потрібно знайти фото коханого чоловіка на рибалці і порівняти його емоції з улюбленим спільним сімейним знімком.

Красуня продемонструвала фото, де її чоловік Іван радісно хвалився великим уловом і не забула про кадр з чорно-білої сімейної фотосесії, де чоловік ніжно обіймав дружину і доньку. Втім, якщо трофейна риба принесла Івану щире щастя, не дозволяючи стримувати посмішку і шквал емоцій, то поруч з найріднішими дівчатками батько сімейства виглядав набагато стриманішим. До слова, Ілона не раз відзначала, що Іван просто жити не може без риболовлі.

@ilonagvozdeva

#переписка #рыба #мужжена #мужженаприкол #мужженаюмор #мужженалюбовьсемья #тренды

♬ original sound - Kayleigh Broadway

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Новий тренд: покажи фото свого хлопця, що тримає рибу, і фото з тобою.

Це він тримає слизьку мертву рибу.

А це він обіймає любов всього свого життя".

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт