Легендарний гурт 90-х “Руки вверх” випустив кліп на нову пісню. Сергій Жуков - море харизми, навколо якого кружляють “руконожки”.

Анонсом нового відео зірка поділився на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм", а саме воно вже доступне на сайті "Ютуб".

"Світ захопили інопланетяни! 😬 А ні, це ж руконожки!!

Ми хочемо, щоб ви частіше посміхалися, більше раділи і танцювали під наше яскраве і соковите творіння", — пише Жуков в інстаграмі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Кліп знятий мінімалістично, видно, що при роботі над відеорядом прагнули передати естетику ТікТока з його короткими кадрами, метушнею і ритмічними танцями під пісні. Жуков красується у двох образах у цьому кліпі. Перший образ - співак вбраний у костюм насиченого блакитного кольору, штани вкорочені. Під піджаком кофта яскравого жовтого кольору, такої ж барви - шкарпетки. Другий образ Жукова більш чудернацький. Співак одягнув костюм далматинця, а зверху нього - рожеву сукню вільного крою, яка чимось нагадує балетну пачку. Жуков співає і танцює, поки навколо нього ходять, падають і пританцьовують “руконожки”.

Щоб стати руконожкою потрібно присісти, руки сховати у штани так, щоб здавалося, що у вас лише ноги. Вітаємо - ви руконожка!