Легендарний гурт 90-х “Руки вверх” випустив кліп на нову пісню. Сергій Жуков - море харизми, навколо якого кружляють “руконожки”.

Анонсом нового відео зірка поділився на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм", а саме воно вже доступне на сайті "Ютуб".

"Світ захопили інопланетяни! 😬 А ні, це ж руконожки!!

Ми хочемо, щоб ви частіше посміхалися, більше раділи і танцювали під наше яскраве і соковите творіння", — пише Жуков в інстаграмі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Кліп знятий мінімалістично, видно, що при роботі над відеорядом прагнули передати естетику ТікТока з його короткими кадрами, метушнею і ритмічними танцями під пісні. Жуков красується у двох образах у цьому кліпі. Перший образ - співак вбраний у костюм насиченого блакитного кольору, штани вкорочені. Під піджаком кофта яскравого жовтого кольору, такої ж барви - шкарпетки. Другий образ Жукова більш чудернацький. Співак одягнув костюм далматинця, а зверху нього - рожеву сукню вільного крою, яка чимось нагадує балетну пачку. Жуков співає і танцює, поки навколо нього ходять, падають і пританцьовують “руконожки”.

Щоб стати руконожкою потрібно присісти, руки сховати у штани так, щоб здавалося, що у вас лише ноги. Вітаємо - ви руконожка!