Українська співачка Тіна Кароль знову стане наставницею проєкту "Голос країни". Хоча шоу ще очікує своєї недільної прем'єри, з образом зірки можна ознайомитися вже зараз.

Анонсували вбрання Тіни Кароль на офіційній сторінці проєкту у соціальній мережі "Інстаграм".

"Образ для співачки був створений українською дизайнеркою бренду «The COAT» Катею Сільченко. Як стверджує дизайнерка, колір стиглої оливи буде в тренді цієї весни. Спокуслива сукня, яку обрала співачка, виконана із екошкіри. Елементи оголених стегон при закритому жилеті додають образу одночасно стриманий і сексуальний вигляд. Стилісти підкреслюють, що вбрання поєднує ретростиль і «образ нульових»", — заявляють представники телеканалу.

Однак сама зірка змогла зробити вбрання навіть ще більш екстравагантним.

"Цікаво, що деякі елементи вбрання артистка вигадала сама. Так, наприклад, дизайнерка розповідає, що на одній з примірок образу для «сліпих прослуховувань» Тіна зняла сережки з вух, застебнула їх на стегнах і сказала: «Це буде так!»", — йде мова у дописі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

На цей раз молдавський музикант Дан Балан не складе компанії Тіні Кароль - чоловік, якому приписують стосунки зі співачкою, не долучився до 11-го сезону проєкту. Тож і побачити наживо образ красуні йому не вдасться.

Нагадаємо, Дан Балан проміняв Тіну Кароль на обійми з іншого: "Треба все прощати"

Як повідомляв "Знай.ua", Дан Балан заспівав про кохання, але не з Тіною Кароль: "Мурашки по шкірі"

Знай.ua писав, щаслива Тіна Кароль розтанула поруч з карооким "конкурентом" Дана Балана. Артистка на одному із заходів зробила спільний знімок з молодим хлопцем, примірявши облягаючу сукню.