Відома українська телеведуча, блогер і борець за права жінок Маша Єфросиніна зробила цікаву пародію на популярну співачку, "Суперблондинку" Олю Полякову.

Маша неспроста взялася тролити Полякову, адже співачка вже буквально засипала своїх шанувальників кадрами з райських Мальдів.

У себе на сторінці в Instagram Маша поділилася відео, на якому змонтовано кадри з відпочинку співачки на Мальдівах, і кумедне відео Єфросиніної.

На відео Оля позує біля басейну, грає з волоссям і демонструє неймовірний пейзаж океану. Ведуча, в свою чергу, на тлі снігу, постає в хустці на голові і з верхом від купальника на пуховику. Також, щоб відтворити кадр, де Оля показує океан, Маша сіла на санки і випадково в'їхала у паркан.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що "Суперблондінока" Полякова зізналася, що її відпустка на Мальдівах закінчилася. Поки українці сидять вдома на карантині, є одна Відрада - гарячі фото Полякової з Мальдів.

Там зірка відпочивала разом з родиною. На свіжих кадрах, які опублікувала Оля Полякова, можна помітити, як співачка розляглася на гамаку з мотузок, а під нею теплі води океану. Дійсно, картинка на фото дуже яскрава, з неї так і віє райською атмосферою.

Раніше повідомляли, Полякова посадила 9-річну доньку на дієту: "Трава дуже смачна".

Як повідомляв Знай.uа, Полякова нагодувала неповнолітню доньку гострим перцем: врятувало шампанське.

Знай.uа писав, нова кохана колишнього Лорак Мурата показала, що вміє: "А ви любите?".