Зірка реаліті-шоу "Дом-2", журналістка, телеведуча, автор книги "Гола" Олена Водонаєва опублікувала серю фото в сміливому вбранні. Свій пост вона супроводила мріями про відпочинок на морі.

Однак нагадаємо, нещодавно Олена зареклася, що після 40 не зніматиметься в оголених фотосесіях.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Водонаєвої в мережі Instagram.

Олена Водонаєва, скріншот: Instagram
Олена Водонаєва, скріншот: Instagram

Олена Водонаєва, скріншот: Instagram
Олена Водонаєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зірка зізналася, що зараз би хотіла опинитися на сонячному курорті в оточенні реліктових сосен. Однак замість цього вона змушена проводити час в морозній Москві.

Олена Водонаєва, скріншот: Instagram
Олена Водонаєва, скріншот: Instagram

Міркування про Геленджик телеведуча супроводила серією фотографій. На них вона позує в чорному боді з оксамиту, прикрашеному стразами. Доповнили образ сітчасті колготки в колір вбрання і макіяж з акцентом на очі.

"Хочу безтурботно прогулюватися в легких одежах між густих реліктових сосен. Милуватися чудовими заходами кольору мандарин і бухтою, яка грає на сонці всіма відтінками блакитної палітри", — написала колишня учасниця "Дому-2".

Шанувальники оцінили яскравий образ телеведучої. Багато хто похвалив зірку за розкішну фігуру, а дехто дорікнув за зайву вульгарність.

Раніше повідомляли, Поліну Гагаріну вразив нервовий тик просто під час зйомок новорічного шоу.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Дому-2" Водонаєва показала гарячу маман: бюст краще, ніж у доньки.

Знай.uа писав, взяла приклад з Асмус: Поліна Гагаріна розлучилася з чоловіком.