Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію спокусливих фото, відправившись на зимові канікули разом з мамою Іриною і молодшим братом Андрієм, Вибравши для відпочинку райські Мальдіви. Так, красуня вирішила продемонструвати струнку фігуру в міні-бікіні коралового кольору, адже наполегливо працює над формами за допомогою правильного харчування і спорту, відвідуючи фітнес-клуб, а також не забуваючи про ранкові пробіжки.
Красуня вирішила видати кілька власних секретів схуднення, адже зізналася, що ніколи не відчувала себе краще. Наприклад, Горова-молодша відмовилася від фастфуду, солодкого і алкоголю.

"Напевно, ніколи я не була так задоволена своєю фігурою на відпочинку. Особливо взимку.

Пробіжки, тренування, благо відсутність фаст фуду і хмари солодощів, а ще що найголовніше - відмова від алкоголю.

Помітила по собі, що варто мені виключити алкоголь - моє обличчя і тіло виглядає набагато підтягнутіше і свіжіше. І голова не болить.

Спокуса велика, але мені дуже подобається як я виходжу на фотографіях 😏"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще