Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька пікантних кадрів, запропонувавши численним шанувальникам задати їй найбільш цікаві питання, на які сама зірка із задоволенням відповість.

Так, один з фанатів поцікавився у артистки, чи бере участь вона в шоу "Маска" на телеканалі "Україна", яке вже встигло підкорити тисячі глядачів по всій країні. Варто відзначити, що в першому випуску проекту 16 січня зіркові члени журі Оля Полякова, Андрій Данилко, Настя Каменських і Дзідзьо (Михайло Хома) після виступу загадкової Троянди запідозрили, що під блискучим облягаючим вбранням, суцільно вкритим паєтками, може ховатися якраз Даша Астаф'єва, яку нібито видають пишні груди. Іншими варіантами для Троянди стали співачка Слава Камінська з групи "НеАнгели", а також екс"ВІА Гра" Альона Вінницька, і ведуча Лілія Ребрик.

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

Астаф'єва дуже лаконічно відповіла на питання шанувальника, написавши досить двозначне "Нііііііііі)". При цьому зірка нагадала, що вже брала участь у проекті "Маскарад" на телеканалі 1+1, де шанувальникам також потрібно було відгадати, хто ховається в костюмі. Тоді Даша підкорювала і інтригувала зіркових суддів, примірявши образ Кенгуруші.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.