19-річна українська акторка і співачка Анна Трінчер повернулася на шоу "Голос країни", але у цей раз вже не як учасниця, а як ведуча бекстейджу. Дівчина за кілька днів до прем'єри продемонструвала зміни у студії — адже одинадцятий сезон проєкту став його перезавантаженням.

Анонсом "Голосу країни" ділиться офіційний інстаграм-акаунт проєкту.

"Стою тут і ностальгую, адже все тут дуже змінилося", — дещо парадоксально каже Трінчер після того, як встає з крісла суддів-наставникі.

Змін зазнала навіть сцена телевізійної програми. Тепер тут набагато менше місць для глядачів — це стало реакцією на пандемію коронавірусної хвороби Covid-19. Задля безпеки замість ведучої Катерини Осадчої мікрофон для учасників триматиме роботизована рука — сама Трінчер зізнається, що це має доволі моторошний вигляд. Також група підтримки не буде присутньою у студії — з ними буде забезпечено відеозв'язок.

"Дякую комунікаціям і XXI століттю", — закінчила свій короткий репортаж Трінчер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Серед інших "фішечок" проєкту співачка звернула увагу на факт, що не лише учасники співають вживу — наживо виконується і музика, що забезпечує особливу енергійність виступів.

Проте далеко не всім українцям сподобалася ідея взяти цю молоду дівчину ведучою, про що свідчать численні коментарі.

" Невже немає когось талановитішого і когось нового? Нецікава ця дівчина ні як співачка ні як ведуча..... бачила її в "богині шопінгу", то і як людина вона не вразила....награна і неприродна поведінка...... нудно", - пише одна з користувачок соцмережі у типовому відгуку.