Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно пережила розлучення зі своїм першим чоловіком, продовжує радувати шанувальників кадрами з зіркового життя. Цього разу Аліна опублікувала цікаве архівне фото з акторкою Любов'ю Толкаліною.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Аліни Гросу в мережі Instagram.

Історія Аліни Гросу, скріншот: Instagram
Історія Аліни Гросу, скріншот: Instagram

В історії можна помітити спільний знімок з відомою російською акторкою театру і кіно Любов'ю Толкаліною, тоді в 2017 році Аліна Гросу написала так: "Неймовірно щаслива, що у мене такі чудові партнери по майданчику, гарна Любов Толкаліна. Просто неймовірно добра і відкрита людина".

Любов Толкаліна і Аліна Гросу, фото: Instagram
Любов Толкаліна і Аліна Гросу, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тоді, рівно 4 роки тому, публікація Аліни зібрала всього 5 тисяч лайків, а сьогодні її публікації подобаються десяткам тисяч шанувальників.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Аліна Гросу виставила кумедний ролик в популярному додатку TikTok, показавши численним шанувальникам доволі гуморну сценку. У відеоролику Гросу показала стосунки між алкоголем і людиною в період Новорічних свят. Сценка має назву: "Коли свята ще не закінчилися, а ти вже не хочеш, але треба".

Раніше повідомляли, розлучена Аліна Гросу пристрастилася до пляшки: "А кому зараз добре?".

Як повідомляв Знай.uа, розлучена Аліна Гросу видала найгарячішу фантазію після локдауну: "Очі на лоб полізли".

Знай.uа писав, грайлива Аліна Гросу дозволила красеню помацати її за пишні груди: "Хочеш цукерку?".