Популярна українська співачка Злата Огневич у своєму Instagram часто ділиться своїми думками і красивими кадрами з життя зі своїми шанувальниками.

Цього разу Огневич підняла важливу тему про своє особисте життя і зізналася, що їй часто задають питання щодо того, чи є у неї хлопець.

"Мене часто запитують, чи маю хлопця)) і чомусь засмучуються, що я до сих пір без сім'ї 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ ті, як я живу-мій вибір! Мені подобається свобода, легкість і можливість побути на самоті, коли цього потребує душа", - зізнається дівчина.

Огневич зазначила, що ми в сучасному світі кудись поспішаємо і забуваємо, що у кожної людини є свій шлях і призначення.

"Це стосується і кохання, сім'ї, відносин. Коли зустрічаються дві планети - виникає Всесвіт. Я згодна лише на Всесвіт, бо знаю, що таке темрява... 🤍 Доречі, це фото отримало багато Ваших реакцій в сторі 😅 Напиші, хто вам подобається з голівудських красенів? )))", - написала Злата.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Поруч зі своїм фото на колаж вона додала фотографію голлівудського красеня Бредлі Купера, який їй дуже подобається.

Нагадаємо, Злату Огневич помітили в кадрі з українською Монікою Белуччі.

Як повідомляв Знай.uа, чарівна Злата Огневич показала, як вміє відпочивати, плюнула на локдаун і рвонула до фараонів.

Також Знай.uа писав, що Злату Огневич закували в наручники і посадили на ланцюг, хотіла потрапити в казку.