Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, проводить січневі свята на Мальдівах. І розважається, як вміє.

Так, в Stories Instagram Оля показала, як настійно запропонувала молодшій дочці з'їсти гострий перець з гілки. Дівчинка не знала на що йде і погодилася, тільки якщо фоловери її мами підпишуться на неї в Тікток.

Мама не зупинила дівчинку і навіть підтримувала, коли та вкусила перець і тут же його виплюнула. Полякову така ситуація дуже розсмішила, вона заливисто сміялася практично весь час, поки дівчинка бігала з "пожежею" в роті.

Оля пропонувала своїй маленькій доньці вершки, проте та від болю тікала і промивала рот водою. Нотки співчуття в голосі співачки з'явилися тільки коли дівчинка майже плакала.

Полякова показала, що в підсумку допомогло її неповнолітній дочці після пекучого перцю – пляшка шампанського. Холодну пляшку дівчинка тримала біля рота і так хоча б трохи змогла заспокоїтися.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Полякова на Мальдівах потролила українців, які мерзнуть на Водохреща в ополонці.

Як повідомляв Знай.uа, 15-річна дочка "зубожілої" Полякової подражнила українців з Мальдів.

Також Знай.uа писав, що заміжня Оля Полякова замріялася про іншого чоловіка.